wallpaper

SOCIAL MEDIA MARKETING

Promovare pe Facebook eficientă. Servicii complete de Facebook Marketing.

Știm cu toții că internetul a devenit una dintre cele mai importante piețe de desfacere din România. În acest moment, vorbim despre 11.000.000 de utilizatori activi în mediul online, din totalul de 19.000.000 de persoane declarate, conform ultimului recensământ, adică un procent de 57%. Practic, un român din doi este activ pe internet, implicit un potențial client pe care îl poți căștiga prin social media marketing.

Dar să revenim la statisticile cu adevărat interesante:

  • 8 milioane de români au cont pe Facebook
  • 70% din afacerile B2C au avut cel puțin un client din Facebook

Partea și mai interesantă e că, spre deosebire de alte modalitați de marketing, promovarea social media îți permite să ajungi exact la clienții care te interesează, având pe lângă o comunitate mare și o modalitate de eficientizare a bugetului de promovare.

La următoarea întrebare te lăsăm să îți răspunzi singur: Tu cum vezi Facebook-ul, ca o platforma de socializare sau ca unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing?

Like-uri sau vânzări?

Când vine vorba de Social Media Marketing (SMM), nu poți pune o barieră între notorietatea firmei tale dobândită prin social media și profitul obținut prin acest canal.

Deși parte din vânzări se transformă în profit, like-urile nu se transformă în notorietate. Îți vom explica de ce se întampla acest lucru și cum poți crește veniturile și notorietatea firmei tale, însă mai întâi…

Ce îți putem oferi?

Clienți fideli

Îți ținem clienții la curent cu tot ce se întâmplă în piața în care activezi conectându-i cu firma ta

Clienți deschiși

Ne pricepem teribil de bine la crearea unei interacțiuni creative cu fanii tăi de pe Facebook

Te facem cunoscut

Vei ajunge un model de urmat în social media pentru toți concurenții tăi

Profit

Ținta oricărei acțiuni a unei firme este profitul. Tocmai de aceea veniturile pe care le generăm sunt pe locul 1

Până la urmă, like-uri sau vânzări?

După cum îți spuneam și mai sus, nu poți alege între ele. De ce? Platformele de social media și în special Facebook-ul (fiindcă este cea mai bună platformă pentru un business, indiferent de domeniu, te ajută să creezi o legatură cu targetul tău înainte să-i vinzi

Dar a “ajunge” la client nu înseamnă să primești un like de la el.

Cum te putem ajuta noi să ajungi cu adevărat la viitorii tăi clienți?

Prezență puternică

Îți asigurăm o prezență puternică și stabilă pe Facebook și vei deveni prima pagină pe care intră cei care sunt interesați de domeniul tău

Public relevant

Nu e de ajuns să îți construiești o comunitate mare dacă membrii acesteia nu au potențialul de a cumpăra de la tine

Interactivitate

Reușim să îți facem publicul să interacționeze cu firma ta, chiar și atunci când nu cumpără de la tine

Grafică

Pentru că vizualul este punctul cel mai important în social media marketing, graficienii noștri se asigură că ai o imagine de impact și în același timp modernă.

Facebook Ads

“Creativitatea fără strategie se numește artă. Creativitatea cu o strategie în spate se numește reclamă.” – fiecare reclama pe Facebook pe care o facem e menită sa atragă atât atenția cât și banii clienților tăi

Eficientizare

Reușim să optimizăm în permanență bugetul tău. Rolul promovării este acela de a investi eficient, nu de a cheltui bugete, iar noi respectăm la maximum acest principiu.

Ce ne diferențiază de concurență?

Ți-am putea spune că ne diferențiază experiența, implicarea și profesionalismul, însă nu o vom face. Preferăm să îți spunem lucruri concrete:

Înainte să citești mai departe, te rugăm să iei în considerare următorul lucru: Dacă îți dorești o companie care doar să îți seteze o reclama pe Facebook și să îi dea Start, ne poți contacta și o vom face gratuit.

Dacă îți dorești însă o promovare pe Facebook profesionistă  și cu rezultate în veniturile companiei tale, atunci citește ce îți putem oferi în plus.

RESEARCH

Research-ul este componenta fără de care nu pornim o promovare social media indiferent de clientul pe care il avem și de domeniul de activitate pe care acesta îl are. De ce? Fiindcă fără un research corect făcut, colaborarea noastră se va încheia rapid, dintr-un singur motiv: profitul.

Fiindcă principalul obiectiv al nostru este profitul tău, punem foarte mare preț pe cunoașterea afacerii tale cât și pe cunoașterea clienților tăi.

În jurul research-ului vom contura întreaga imagine a companiei tale cât și toate mesajele care vor ajunge la clienții tăi. Practic întreaga promovare pe social media.

Dacă nu ești la curent cu ce face concurența, dacă nu știi cine sunt clienții tăi, dacă nu îți cunoști afacerea, cum poți vinde? Știm… nu poți.

TARGET

Target-ul este tipul de client pe care tu îl vizezi. Dar de ce e atât de important în social media marketing?

Pentru că nu e suficient să creezi un mesaj sau o reclama Facebook și să te aștepți ca toți clienții tăi să reacționeze la fel. Hai să încercăm un mic exercițiu. Răspunde-ți la următoarele întrebări:

Care a fost ultima reclama pe Facebook / postare online care ți-a atras atenția?

Ce te-a atras la acea reclama / postare?

De ce ai dat click pe ea?

Dacă la primele două întrebări îți poți răspunde doar tu, la cea de-a treia îți putem răspunde și noi: Fiindcă te-ai regăsit în ea.

Același lucru ți-l oferim și noi.

Realizăm mai multe tipuri de reclame pe Facebook și mesaje în funcție de diferitele tipologii ale clienților tăi și de scopul pe care ni-l propunem.

Ne asigurăm că fiecare persoană care interacționează cu firma ta în online se va regăsi în mesajele pe care noi le realizăm și ne asigurăm că aceste mesaje ajung la persoanele pentru care au fost realizate.

LANDING PAGE

Ce este landing page-ul? Este pagina pe care ajunge un client în momentul în care apasă pe anunțul tău. În online ai la dispoziție 8 secunde să îi atragi atenția vizitatorului.

Cea mai întâlnită greșeală a celor care se promovează pe platforme de social media este că fiecare reclama facebook pe care o fac trimite vizitatorul pe Home Page. Imaginează-ți că ești într-un supermarket, te duci la un angajat și îl întrebi: “Unde găsesc roșiile?”. El te ia de mână, te duce la intrarea în magazin și îți spune: “Caută-le!”.

Noi îți realizăm landing page-uri pentru fiecare cuvânt / grup de cuvinte cheie după care potențialii tăi clienți te caută, astfel încât ei să găsească într-un timp cât mai scurt informația pe care o caută.

Aici nu se oprește însă munca. Odata ajuns pe landing page-ul potrivit, el trebuie să și cumpere. Echipa noastră de specialiști în social media marketing și vânzări monitorizează în permanență comportamentul clienților tăi în landing page-urile create și modificăm textele, grafica, structura, astfel încât să putem crește rata de conversie și implicit profiturile tale.

Ne bucurăm să vedem că munca noastra atrage atât aprecierea clienților, cât și a specialiștilor din domeniu

În momentul în care am aflat de firma Contact Direct eram într-o situație dificilă cu societatea întrucât nu aveam timp să ma ocup de promovarea firmei și nici fonduri mari de invesții în promovare.

Echipa Contact Direct a reușit cu investiții foarte mici să-mi aducă un număr mare de clienți și să-mi crească notorietatea brandului astfel încât să-mi permit să cresc prețurile fără să-mi pierd clienții, ba chiar i-am fidelizat pe cei existenți. Mi-au dat un plan de acțiune și pentru fidelizarea clienților care m-a ajutat enorm.

Sunt foarte mulțumit de rezultatele pe care le-au obținut până în prezent. În plus, am fost foarte plăcut surprins de ideile inovative și inedite pe care mi le-au propus. Cu siguranță voi păstra această colaborare cu ei mult timp de acum încolo.

Luigi Casiean

CEO
Luigi Design

În România este o lipsă cruntă de educație în marketing și vânzări – oameni care să obțină rezultate directe în încasări. Baieții de la Contact Direct sunt printre puținii care pot veni, prin ceea ce fac, cu rezultate concrete în bani pentru compania ta. Eu, dacă aș vrea să îmi cresc veniturile, i-aș pune la treabă: le-aș pune produsul sau serviciul “în brațe” și aș verifica în permanență conturile.

Daniel Zărnescu

Autor – Marketer – Business Coach
ConstruimImperii.Ro

Membrii echipei Contact Direct sunt profesioniști cu experiență,  talentați și pasionați de ceea ce fac, iar pe durata colaborării noastre au dat dovadă de ingeniozitate și spirit creativ, în același timp răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Suntem multumiți de rezultatele obținute și le mulțumim pentru munca depusă. Cu siguranță vom mai apela la serviciile lor!

Dr. Ursula Sandner

Sandner Mind Consulting

Ce ai de pierdut dacă nu colaborezi cu noi?

  • Clienți! În primul rând clienți. Și nu doar viitori clienți, ci și actuali. Într-o piață modernă, în creștere, din ce în ce mai multe companii au înțeles importanța unei promovări profesioniste și eficiente. Cu singuranță concurenții tăi se numără printre acele companii.
  • Bani! Pierzi bani aruncati pe o promovare social media care nu îți aduce rezultate, bugete pe care ai fi putut sa le investesti în alte segmente ale afacerii tale.
  • Timp! Suntem siguri că dacă nu iei acum decizia de a apela la specialiști, o vei face mai târziu. Până atunci îți vei consuma ineficient resursele.
  • Incredere! Dacă nu ai rezultate, vei pierde încrederea în produsele și serviciile tale și nu vei afla niciodată răspunsul la întrebarea: “Ce ofer eu nu e de calitate sau nu știu să mă promovez?”

Ai întrebări?