Viziune si valori

Inainte sa pornim la drum ne-am stabilit un obiectiv. Acela este ca fiecare antreprenor din Romania sa apeleze la cel putin un instrument de marketing pus la dispozitie de catre noi, iar cei cu cu care noi colaboram, sa devina parteneri pe termen lung. Dupa cum spune si motto-ul nostru: “Succesul nostru este succesul tau.”

Ne dorim sa aducem un plus de valoare in marketingul fiecarui client, tocmai de aceea lucram doar cu clientii care se concentreaza pe rezultate si nu doar pe a bifa o activitate.

Suntem constienti ca pentru a oferi solutii de succes clientilor nostri trebuie ca intreaga echipa sa fie la curent cu cele mai noi informatii de marketing direct. De aceea punem la dispozitie toate resursele necesare pentru pregatirea si dezvoltarea permanenta a echipei Contact Direct.

Ne dorim sa avem o relatie corecta si reciproc avantajoasa atat cu clientii Contact Direct cat si cu furnizorii nostri. De aceea urmarim si respectam cu sfintenie fiecare aranjament incheiat cu acestia.

Onestitate

Aderam cu drag la aceasta valoare, care nu intamplator este pusa pe primul loc in lista. Marketingul este obligatoriu pentru o societate, dar onsestitatea este vitala. Acceptam in echipa doar persoane care au aceasta valoare.

Libertate financiara

Echipa Contact Direct stie foarte bine ca banii sunt o consecinta a valorii pe care o ofera. Asadar, ne dorim sa crestem permanent valoarea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri pentru a ne putea dezvolta intai profesional, iar apoi, inevitabil si financiar.

Initiativa

Echipele de succes sunt cele care au incredere in fortele proprii si sunt permanent pozitive. Scuzele nu au loc in activitatea noastra. Apreciem foarte mult persoanele care au initiativa si trec la actiune inainte sa gaseasca suficiente motive pentru a amana sau a pentru a renunta la obiectivele lor.

Ingeniozitate

Am inteles foarte repede ca pentru a obtine rezultate diferite trebuie sa gandesti diferit si sa ai idei unice si ingenioase. In activitatea noastra aceasta valoare este obligatorie, tocmai din acest motiv aceasta valoare este prioritara si in alcatuirea echipei.

Disciplina si organizare

Respectam foarte mult disciplina in activitatea noastra pentru ca doar asa putem creste calitatea serviciilor noastre si doar asa putem masura si interpreta corect rezultatele actiunilor noastre. Fara o buna organizare nici o echipa nu poate performa la adevarata valoare.

Pasiune

Pasiunea este cea care face diferenta intre rezultate bune si rezultate extraordinare. Fara a crede in activitatea pe care o desfasori, nu vei reusi niciodata sa iti depasesti limitele. Echipa Contact direct este alcatuita doar din acei profesionisti indragostiti de meseria lor

Stabilitate

Stim ca daca am obtinut o singura data rezultate mai putin bune pentru un client, este suficient ca el sa renunte la serviciile noastre. Tocmai de aceea nu consideram niciodata clientii ca un “drept” al nostru, ci ca o obligatie de a livra constant promisiunile facute.

Respect

Fara respect nu poate exista o colaborare, cu atat mai putin un parteneriat. Stim insa si ca respectul este greu de castigat. Oferim clientilor nostri respectul nostru si ne dorim sa castigam respectul partenerilor nostri prin rezultatele obtinute.