background

Vrei o identitate vizuală puternică ce se fixează în mintea consumatorului sau una care trece neobservată până și de concurență?

Îți oferim servicii complete de design grafic și grafică publicitară.

În primul rând, dorim să te felicităm pentru decizia ta de a căuta o soluție inteligentă a crea o identitate vizuală remarcabilă și de a trece la acțiune. Așa cum probabil deja știi, o  firmă fară identitate vizuală este doar o fantomă în mediul de business, care transmite nesiguranță și lipsă de profesionalism către cei care îi calcă pragul.

În vânzări este o regulă foarte clară care spune că prima impresie se creează în câteva secunde. Noi am mai adăuga aici că în același timp, o impresie proastă se schimbă în câteva luni dacă nu chiar ani.

De aceea este bine să transmiți profesionalism și încredere consumatorilor tăi din prima secundă și prin toți porii prin care respiră firma ta.

În acestă pagină vei afla de ce identitatea vizuală a firmei tale este similară cu angajarea unui agent de vânzări bun și cât de repede îți recuperezi această mică investiție.

Știm că timpul tău este foarte important, așa că vom trece la subiect și-ți spunem ce putem crea mai exact pentru tine:

Fiecare element din identitatea vizuală a companiei tale trebuie să transmită același mesaj. De la logo-ul firmei, la documente, ambalaje, flyere, agende, cărți de vizită și alte materiale publicitare. O firmă care are grijă de identitatea vizuală transmite încredere și profesionalism către clienții și partenerii ei.

Îți oferim design-ul grafic pentru următoarele elemente (și nu numai):

Design Logo

Flyere și afișe

Plicuri

Cărți de vizită

Agende și mape

Etichete și ambalaje

Documente și facturi

Pixuri

Altele

Vrei design-ul grafic pentru unul din elementele de mai sus?

Nu ai găsit ceea ce cauți? Probabil că te putem ajuta.

O mică parte din portofoliu

Cui i se potrivește acest tip de serviciu?

Tuturor firmelor care nu au o identitate vizuală remarcabilă și ai căror manageri sau marketeri au maturitatea de business necesară să înțeleagă importanța sa.

Cum te va ajuta identitatea vizuală pe care ți-o vom crea?

  • Crești vânzările! O foarte mare parte din decizia de a cumpăra un produs / serviciu are la bază notorietatea brandului, astfel foarte multe decizii sunt influențate de cât de ușor este de recunoscut brandul respectiv. Asta înseamnă un design grafic reușit!
  • Crești loialitatea clienților! Vei deveni o firmă familiară pentru clienții existenți și, în acest caz, poți fi sigur că vei fi prima firmă la care se vor gândi când vor lua următoarea decizie de a achiziționa un produs / serviciu.
  • Transmiți încredere! Produsele sau serviciile tale vor deveni o autoritate în domeniul tău pentru că identitatea vizuală contează enorm în marketing. Fiecare mesaj pe care îl vei transmite către publicul tău va fi mai ușor acceptat.
  • Iei fața concurenței! Într-o piață atât de mare, peste 90% dintre clienți cer oferte și de la concurență. În decizia de a cumpăra intervin mulți factori. De ce să mai adaugi și tu unul printr-o imagine greșită?

Cât de tare afectează afacerea ta lipsa unei identități vizuale?

  • Pierzi clienți! Faptul că au cumpărat o dată de la tine asta nu înseamnă că vor cumpăra și în viitor. O imagine greșită a firmei le transmite clienților tăi că nu le poți oferi aceeași calitate pe care le-o poate oferi concurența.
  • Concurența nu iartă! Dacă tu nu ai grijă de imaginea companiei tale, poți fi sigur că firmele concurente o fac. În toate domeniile de activitate din România se observă o creștere importantă în construirea brand-ului.
  • Vei cheltui mai mulți bani pe promovare! O identitate vizuală puternică atrage atenția când vrei să te promovezi. Dacă ai o imagine ștearsă nu vei reuși să te promovezi eficient și vei cheltui rapid bugetul de marketing.
  • Vei fi greu de găsit! Dacă un client te găsește o dată, asta nu înseamnă că va și cumpăra. E important să te țină minte pentru a reuși să te găsească atunci când e hotărât să cumpere.

Cum lucrăm?

Ne trimiți solicitarea
Analizăm afacerea ta
Studiem profilul clientului tău
Propunem un concept
Îți predăm design-ul final

Pentru că suntem foarte siguri pe calitatea serviciilor pe care le oferim și vrem să ne asumăm noi riscul în locul tău, îți garantăm că în cazul în care nu vei fi mulțumit de serviciile primite, vei primi banii înapoi fără nicio întrebare.

Întrebări frecvente

Cum începem colaborarea?

Pentru început, stăm de vorbă cu tine și te rugăm să ne povestești despre afacerea ta.

Te ascultăm dacă ai preferințe de simboluri, culori sau fonturi.

În funcție de preferințele tale, de profilul tău de activitate și de publicul țintă, venim la tine cu mai multe propuneri de design din care să îți alegi, iar ulterior vom dezvolta ideea.

Pe ce suporturi pot printa designul grafic realizat de Contact Direct?

Specialiștii noștri vor avea grijă să realizeze un logo care să își păstreze calitatea grafică, indiferent de dimensiunea pe care o cere fiecare dintre suporturile menționate în lista de mai sus.

Ce se întâmplă dacă nu îmi place designul?

Îl schimbăm, iar costurile sunt suportate de noi. Totuși, de prea puține ori s-a întâmplat acest lucru. De obicei, comunicăm foarte bine cu clienții noștri și aflăm în detaliu ce își doresc ei să transmită, astfel că realizăm mesaje grafice de impact asupra publicului și pe placul clienților.

Pot să-mi construiesc singur/ă identitatea vizuală?

Știm că atunci când ai pus bazele afacerii tale ai pus totul la punct personal și te-ai obișnuit așa. Totuși, construirea identității vizuale necesită mult timp, strategie și eforturi susținute pentru a fi realizată la un nivel profesional. Știm că tu nu ai timpul necesar pentru a face aceste lucruri, însă specialiștii noștri în design grafic  fac asta zilnic și dispun atât de experiență, cât și de softuri specializate.

De ce să îmi construiască Contact Direct identitatea vizuală?

Așa cum am stabilit, identitatea vizuală a unei companii este foarte importantă și nu merită să fie lăsată pe mâna oricărui designer. Specialiștii noștri au realizat sute de proiecte în domeniul designului grafic și au la îndemână toate instrumentele necesare pentru a îți crea o identitate vizuală solidă. De asememena, softurile folosite oferă produselor finale o calitate superioară.